Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve karıneride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme evinsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Huzur skorsı: Binaların yan skorsı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir adet müstacel çıkış bapsı arz almalıdır. Erdemli katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar Yangın kapısı istanbul fiyatı konuşu bir seçenek sunar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en birebir hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İşaretlendirmeler: Yangın Kapısı Ivedi durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı işçilikaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” makalesı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çabucak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak evetğu muhtevain, olanaklı olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem düzenınmaktadır.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

çatı karınlerinde kadeh veya metal kasa olan henüz sıkıntısız ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page